Qui sóm?

Després d’anys d’universitat i cafès compartits, Elisabet Serra i Sílvia Isach hem decidit ajuntar les nostres dues passions, com són la il·lustració i el video mapping, per crear un projecte comú on els contes en són els protagonistes.
D’aquesta manera, Contes de Llum neix amb la voluntat de recuperar la tradició oral d’explicar contes i llegendes a petits i grans en un format ben diferent, innovador i proper.

Elisabet Serra
Il·lustradora
www.elielis.cat

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona finalitzà els seus estudis a la Universitat Anotati Scholi Kalon Tehnon d’Atenes, Grècia. Posteriorment es va especialitzar en il·lustració per a publicacions infantils i juvenils a l’Escola Eina.
Les seves personetes s’escampen per contes, llibres, cartells i parets. Ha publicat varis contes com “Mig adormits”, “Quin cacau! Desordres i altres històries”, entre altres. Apassionada del món dels nens i nenes, també ha fet tallers de dibuix i pintura en biblioteques, escoles i espais d’expressió plàstica.

Sílvia Isach
Artista visual
www.sinoca.cat

Especialitzada en la producció audiovisual i les noves tecnologies en aquest camp, s’ha consolidat en la tècnica del video mapping, animant volums que perden la seva estabilitat estàtica i convertint qualsevol superfície en una pantalla de vídeo dinàmic tenint-ne en compte la seva morfologia. Compta amb un extens llistat d’espectacles de mapping que ha realitzat sobre diferents edificis emblemàtics de Catalunya i a l’exterior, així com instal·lacions per events, escenografies visuals per a teatre, dansa i música, entre altres. En reconeixement a la seva labor, ha estat premiada en varis certàmens com al Festival de la Llum de Berlín, al Lumen Sitges, al Minatopika Mapping Festival de Japó, al Barcelona Visual Sound, al Festival Internacional de Mapping de Girona i a la Battle VJ del Festival Novela de Toulouse, França.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close